3/9/08

2 de Setembre (Buenos Aires)

PROSTITUCIÓ INFANTIL . . .

Nit del 2 de Setembre, Cantonada de les avingudes 9 de Julio y Belgrano.
Un cotxe s’atura al davant de 3 nens del carrer que demanen monedes mig tirats per terra.
El més petit te uns 9 anys, els altres dos 11.
Al cotxe hi van 3 homes de mitjana edat, turistes, i els hi fan una proposta:

“cuarenta pesos para cada uno por dejarse sacar fotos desnudos.”

Els xavals pugen al vehicle i marxen . . .

__________________________


Aquesta és una de les moltes situacions en que m'estic trobant aquests dies pels carrers de Bs. As. I és que a Argentina, com a molts altres llocs, els nens i nenes explotats sexualment s'obtenen per a través de captures, normalment fetes als cinturons perifèrics i les zones marginals de les ciutats més importants de cada país.
Captures que per suposat no deixen veu ni vot al xaval. D'altra banda, una part d'aquests menors són els que per decició pròpia s’escapen de casa seva.

El malson dels menors comença amb una dona (generalment una prostituta o ex prostituta) que els ofereix un treball amb un bon sou, normalment a través d'un bar, grup de danses, espectacles, o desfilades de modes...
El menor, en el seu estat de pobresa, accepta, veient aquesta possibilitat com una sortida de la seva situació econòmica i també de la seva familia.

En aquest moment, quan la dona aconsegueix guanyar-se la confiança del petit, el porta a l'establiment on son lliurats al proxeneta. Una vegada allà, són violats i castigats, les pallisses asseguren el silenci dels nois, i les violacions, que no siguin verges i tinguin diverses experiències sexuals abans de rebre el seu primer client. Si es neguen a complir les ordres, es veuen sotmesos a una infinitat d'amenaces, que involucren a les seves famílies o la seva pròpia vida.

En gairebé tots els casos, els menors són drogats amb cocaïna per augmentar el rendiment o amb heroïna per que tinguin més flexibilitat per doblegar-se.

Moltes vegades aquest malson no s’acaba si no són alliberats per la policia, moltes vegades són assassinats quan ja no serveixin més, venuts en l'estranger sense possibilitat de tornar, moren per una sobredosi o simplement no es recuperen mai del seu estat emocional . . .


Records,

Tina.



No hay comentarios: