21/7/08

21 juliol (Buenos Aires)

Avui, dia de pluja. de tormenta forta, de vent i fred!
Res a fer...

De bon matí, he rebut un missatge de l'Alvaro, que deia:

"Muñeca, hoy no trabajamos, el día está muy feo, hablamos mas tarde"

I així ha estat, cap al migdia he rebut un altre missatge que em deia per anar a dinar, í l'he acceptat, així que hem anat a dinar unes empanades i un entrepà de milanesa i per acabar una amanida de fruites (altrament dit: Macedònia).

Després d'aquest dinar, hem decidit anar al cine...

- 1 euro l'entrada entre els dos (o sigui 50 cèntims d'euro cada un).
- Pel.lícula: Diario Argentino. Tracta del diari d'una noia de Barcelona que va a "trobar-se" durant uns mesos a l'Argentina. Ha estat agradable veure imatges de Barcelona, dels castellers i sentir parlar català!

Després hem anat cap a casa seva a prendre una mica de Mate i escoltar musiqueta de la que feia ell fa uns anys.

Finalment cap al hostel de nou i a sopar.

__________________________________________

Tema Patagonia: Demà o passat aniré de nou a l'agència per agafar-me el pack i si puc marxar la setmana que ve (durant uns 6 dies)

Tema Uruguay: Nosé si us ho havia dit però l'Alvaro és d'Uruguay (juntament amb altres Uruguays que he ana coneixent a través d'ell) i hem di d'anar-hi a passar un cap de setmana (veure una mica de verd i desconectar de la gran ciuat)... anirem al pole on va nèixer (que ara no recordo el nom) però està força aprop de Montevideo.
Ja us informaré quan sàpiga alguna cosa més.

Tema Roger: Avui he vist un mail que el Roger em va enviar fa temps. A MITJANS D'AGOST VINDRÀ CAP A L'ARGENINA.... que ve, quina il.lusió.

Per aquells que no ho sapigueu, el Roger, és educador del Centre Assís de Sarrià (que treballa amb el col.lectiu dels anomenats "Sense Sostre")... amb ell, si podem coincidir i tot va be, es trobarà amb una voluntària que te contace amb un centre d'aquest estil, a la ciutat de Bs. As, i aniré amb ells per veure-ho i conèixeu.

Apa, doncs per avui, res més!
Fins aviat.
Chao.


Tina.

No hay comentarios: